Τα αθλητικά προγράμματα που μπορείτε να κάνετε στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αμαρουσίου

Η γυμναστική και γενικότερα η άθληση είναι τρόπος ζωής που μπορεί πραγματικά να αλλάξει όχι μόνο το σώμα μας αλλά και την υγεία και την ψυχολογία μας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στα μεγάλα αστικά κέντρα αποφασίζουν να ξεφύγουν από το βλαβερό τρόπο της καθιστικής ζωής, να γραφτούν σε κάποιο γυμναστήριο ή σύλλογο και να χαρίσουν στον εαυτό τους στιγμές ευεξίας. Αν το σκέφτεστε και εσείς, αλλά ταυτόχρονα σας φρενάρει το πιθανό κόστος, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, τα οποία προσφέρονται με προνομιακές τιμές στους δημότες Αμαρουσίου.

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αμαρουσίου είναι το Δημοτικό Κολυμβητήριο που περιλαμβάνει και δύο γήπεδα τέννις (Αναξαγόρα και Κυπρίων Αγωνιστών στο Νέο Μαρούσι), το Κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης (Βασ. Όλγας 12), το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά (Νιόβης και Διονύσου), το Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς (Μεγ. Αλεξάνδρου 125) και το Δημοτικό Γυμναστήριο (Κονίτσης 16).

Προγράμματα

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών προγραμμάτων, καθένα εκ των οποίων παρέχεται σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα σε εβδομαδιαία βάση (δείτε εδώ το πρόγραμμα). Ενδεικτικά, μπορείτε να κάνετε αεροβική γυμναστική, βόλεϊ, κολύμβηση, Aqua Aerobics, μπάσκετ, παραδοσιακούς χορούς, ποδόσφαιρο, ρυθμική γυμναστική, τέννις, τζούντο, ΤΑΕ-ΚΒΟΝ-ΝΤΟ και πινγκ πονγκ.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο, που λειτουργεί καθημερινά 09:00-21:00 και τα Σάββατα 09:00-17:00, υπάρχουν όλα τα βασικά όργανα για αερόβια άσκηση (διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά), καθώς και μηχανήματα για μυϊκή ενδυνάμωση και ελεύθερα βάρη, ενώ παρέχονται και ομαδικά προγράμματα Yoga, Pilates, Hips & Abs, Fitball και Αυτοάμυνας.