Τάχυον ενέργεια: η DanaeLight μας εξηγεί πώς θα βρούμε την ευτυχία και τη γαλήνη

Η αναζήτηση της ευτυχίας και της εσωτερικής ισορροπίας είναι μια δύσκολη υπόθεση για το μέσο άνθρωπο, όμως υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι ενεργοποίησης των θετικών δυνάμεών του. Η τάχυον ενέργεια είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που μας βοηθάει να βρούμε τη γαλήνη και να μετουσιώσουμε την αρνητική ενέργεια που μας περιβάλλει σε θετική.

Το maroussi-news επισκέφθηκε το κατάστημα DanaeLight στο Μαρούσι και μίλησε με την Αλέξανδρα, την αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και την Κύπρο των προϊόντων τάχυον της ελβετικής εταιρείας Fostac, η οποία με καινοτόμες μεθόδους προάγει την ευημερία μέσω της τάχυον ενέργειας, που έχει τις βάσεις της στα διδάγματα της κβαντικής φυσικής και της συνεχούς ροής της ενέργειας.

Όπως μας εξήγησε η Αλεξάνδρα, τα προϊόντα τάχυον είναι κρύσταλλοι ή οπτικό γυαλί, που μέσω ειδικού επιταχυντή ενεργοποιούνται, ώστε να μετατραπούν σε πηγές θετικής ενέργειας δημιουργώντας ένα ισχυρό πεδίο που αυξάνει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία, ισορροπία και ενεργειακή προστασία.

Τα προϊόντα τάχυον, τα οποία είναι είτε κρεμαστά είτε για το χώρο, εναρμονίζουν το γεωπαθητικό πεδίο και μας προστατεύουν από το ηλεκτρομαγνητικό νέφος που προκαλούν μπλοκάρισμα της ενέργειας και διαταραχές στο σώμα και την ψυχολογία μας. Ανάλογα με το ποιος είναι ο στόχος, υπάρχουν προϊόντα για αναζωογόνηση, απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων, αύξηση συνειδητότητας, αφθονία, ενδυνάμωση σχέσεων, εξισορρόπηση τσάκρα, πνευματική συγκέντρωση, ενεργοποίηση ψυχικών ποιοτήτων και πολλά άλλα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Εμείς ξεχωρίσαμε ιδιαιτέρως το αρκουδάκι από αλπάκα που έχει φορτιστεί με τάχυον ενέργεια, ώστε να ηρεμεί τα παιδιά, να τους προσφέρει καλό ύπνο και να τα βοηθάει να αποκτήσουν από μικρά θετική εικόνα για τον εαυτό τους και τον κόσμο.

 

Πληροφορίες

DanaeLight

Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι

Εμπορικό Κέντρο Αίθριο, Ισόγειο, Ι43

211 2106775

https://danaelight.com/

Share