Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων στις Εργατικές Κατοικίες και το Πολύδροσο

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου, όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος με ανακοίνωσή του, με τις οδηγίες του αρμόδιου Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ενδεικτικό το παράδειγμα καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων στις περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και Πολυδρόσου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου:

«Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των κατοίκων για παραμελημένους κοινόχρηστους χώρους, ο Δήμος μας αποκαθιστά την τάξη. Συγχαίρω τόσο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κατσιγιάννη, όσο και το σύνολο της δνσης Καθαριότητας και Πρασίνου για την αποτελεσματικότητά τους. Τονίζω για μία ακόμη φορά πως η ευπρεπής εικόνα των γειτονιών μας είναι και ευθύνη των πολιτών που πρέπει να μην τους ρυπαίνουν και να σέβονται τον σχετικό κανονισμό και προγραμματισμό περισυλλογής ογκωδών. Αντιθέτως όταν παρατηρούν παραβατικές συμπεριφορές οφείλουν να ενημερώνουν το Δήμο μας. Η ασφάλεια και η υγιεινή στο Μαρούσι δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

Share