Συναυλίες και θεατρικά στο φετινό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Γνωστά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής και αξιόλογες παραστάσεις θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι Μαρουσιώτες και οι Μαρουσιώτισσες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου που πραγματοποιείται για άλλη μία χρονιά.

Η αυλαία του φεστιβάλ Αμαρουσίου θα ανοίξει την Τετάρτη 26 Ιουνίου με το έργο “Ρένα” του Αύγουστου Κορτώ και την Υρώ Μανέ. Στις 27 Ιουνίου ο Στέλιος Ρόκκος στις 21:00, θα σας ταξιδέψει μουσικά με τις επιτυχίες του και όχι μόνο.

Το έργο “Ποια Ελένη;” της θεατρικής ομάδας ενηλίκων είναι προγραμματισμένο για τις 29 και 30 Ιουνίου στις 21:00 με Ελεύθερη Είσοδο.

Και ο Ιούλιος θα είναι πλούσιος σε μουσικές εκδηλώσεις. Στις 3 Ιουλίου η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει τα 30 της χρόνια στη δισκογραφία και μας προσκαλεί στο πάρτυ της. Ο Γιώργος Νταλάρας στις 9 Ιουλίου θα δώσει τη δική του συναυλία για τους Μαρουσιώτες και στις 12 Ιουλίου για τους “Μεγάλους έρωτες στις μικρές Κυκλάδες” θα μας τραγουδήσουν ο Γιώργος Υδραίος , η Λένα Αλκαίου και ο Δημήτρης Σαββαΐδης (Ελεύθερη είσοδος).

Στις 15 Ιουλίου οι Onirama και ο Μύρωνας Στρατής θα μας ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους.

Τα εισιτήρια των συναυλιών ανέρχονται στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια με artemis card στα 5 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.