Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Θ. Αμπατζόγλου: «Η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας είναι καθημερινή και η διαβούλευση με τους δημότες μας διαρκής»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης κατά την οποία τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα από τον Σύλλογο Ψαλιδίου, επ’ αφορμής της συζήτησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2021. Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αναφέρθηκαν σε θέματα της περιοχής τους όπως ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, διανοίξεις οδών, επέκταση δικτύου φυσικού αερίου, προστασία από το ρέμα στην οδό Κυρίλλου, στέγαστρα δημοτικών στάσεων και ανέγερση νηπιαγωγείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Δήμος μας διεκδικεί από την Περιφέρεια Αττικής με τεκμηριωμένη μελέτη, ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και κατασκευής πεζοδρομίων. Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα, θα προσπαθούμε με ιδίους πόρους (προβλέπονται στα τεχνικά προγράμματα 2020 και του 2021) και ισότιμα για όλες τις γειτονιές, να επισκευάζουμε τα πλέον επείγοντα σημεία. Όσο αφορά στις δημοτικές στάσεις προβλέπουμε ειδική εργολαβία. Σχετικά με τα υπόλοιπα θέματα, οι υπηρεσίες μας που ήταν παρούσες στη συνάντηση, θα δρομολογήσουν τις απαραίτητες ενέργειες είτε παρεμβάσεις σε τρίτους (Περιφέρεια Αττικής, Φυσικό Αέριο). Η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε όλες τις περιοχές του Αμαρουσίου είναι καθημερινή και η διαβούλευση με τους δημότες μας διαρκής».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας και από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλίδιου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Θεοχάρης και η Γ. Γραμματέας Ιωάννα Δέδε.

Share