Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με εκπροσώπους των τριών Συστημάτων Προσκόπων της πόλης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 με την Λιλή Κοκότη Αρχηγό του 1ου Σ.Π. Αμαρουσίου τον Γιάννη Γεωργόπουλο Υπαρχηγό του 2ου Σ.Π. Αμαρουσίου και τον Νίκο Μπόγδανο Αρχηγό του 3ου Σ.Π. Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σπύρου Σταθούλη.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων των Σ.Π. του Αμαρουσίου, καθώς και για τα ζητήματα που σχετίζονται με την στέγασή τους και εκτέλεση του έργου τους, ενώ έγινε αναφορά και στις από κοινού πρωτοβουλίες που μπορεί να λάβει Δήμος και τα τρία Συστήματα Πρόσκοπων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Τα συστήματα προσκόπων της πόλης μας είναι από τα παλαιότερα της Ελλάδας με ενεργή παρουσία από το 1915. Η ιστορία τους είναι πλούσια σε παιδαγωγικές και εθελοντικές δράσεις που έχουν γαλουχήσει με θετικά πρότυπα και μηνύματα χιλιάδες νέων Μαρουσιωτών. Εμείς ως Δημοτική Αρχή αναγνωρίζουμε αυτή την προσφορά και στηρίζουμε το έργο τους εμπράκτως τόσο με άμεσες ενέργειες, τακτοποίησης ειδικών θεμάτων αλλά και με γενικότερες συνεργασίες που προάγουν την αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και εφοδιάζουν τη νέα γενιά με πολλές και ενδιαφέρουσες δεξιότητες».​

Share