Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Βουλευτή ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Δημήτρη Καιρίδη

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Βουλευτή ΝΔ Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών Δημήτρη Καιρίδη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τον κ. Δ. Καιρίδη, για τα μείζονα ζητήματα του Αμαρουσίου και κυρίως για εκείνα που προκύπτουν λόγω της Μητροπολιτικότητας και της βαριάς υπερτοπικής χρήσης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στη θετική εξέλιξη που αφορά στην επικείμενη δημοπράτηση του έργου της διάνοιξης της Λ. Κύμης και της σύνδεσή της με την Εθνική οδό  αλλά και σε εκείνες τις μεγάλες παρεμβάσεις που χρειάζεται το Μαρούσι και γενικότερα τα Βόρεια Προάστια προκειμένου να αποφορτιστούν κυκλοφοριακά, όπως η επέκταση της γραμμής του Μετρό,  και η υπογειοποίηση τμήματος της Λ. Κηφισίας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου τόνισε πως πέρα της εμφανούς αναγκαιότητας για έργα πνοής στην ευρύτερη περιοχή, ειδική μέριμνα πρέπει να δοθεί στις απαιτούμενες βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου η γραφειοκρατία να μην αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη.

Ο κ. Δ. Καιρίδης, από τη δική του πλευρά δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει τα αιτήματα του Αμαρουσίου στα αρμόδια υπουργεία αλλά και στη Βουλή και θα προβεί και σε πρωτοβουλίες για την ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής ταυτότητας του Βορείου Τομέα Αθηνών. ​

Share