Συγκέντρωση βασικών ειδών για το Χαμόγελο του Παιδιού: μάθετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει σε χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, για να μεγαλώσουν με αγάπη και σιγουριά. Τα παιδιά από οικογένειες που δεν μπορούν να τους παρέχουν όσα χρειάζονται αυξάνονται δυστυχώς δραματικά και ο οργανισμός χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας, για να μπορέσει να ανταποκριθεί.Κάθε χρόνο το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρει αξιοπρέπεια και σωστές συνθήκες διαβίωσης σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά (το 2017 τα παιδιά που στηρίχθηκαν πανελλαδικά ήταν 17.731). Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει το έργο του είναι μέσα από την προσφορά όλων μας, ακόμα και με το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε.

Έτσι, το «Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και βασικών ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά. Τα είδη αυτά είναι τρόφιμα που διατηρούνται, όπως ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, όσπρια, λάδι και βρεφικό γάλα, είδη φροντίδας, προϊόντα καθαρισμού, είδη οικιακής χρήσης και χαρτικά.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στα κατά τόπους Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε όλη την Ελλάδα (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του οργανισμού https://www.hamogelo.gr/). Στο Μαρούσι το Κέντρο Στήριξης βρίσκεται στη διεύθυνση Στουντίου και Γκλιάτη 2, Τ.Κ. 15126 (τηλέφωνο: 210 6095844).

Ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε στην οργάνωση το 2008 από το Δήμο Αμαρουσίου και λειτουργεί, όπως και όλοι οι χώροι του «Χαμόγελου του Παιδιού», χάρη στη γενναιοδωρία των συμπολιτών μας.