Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σικιαριδείου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά στην Πρόεδρο Κορίνα Λιούτα, τα μέλη της Διοίκησης, τους εργαζόμενους και στον Πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Παιδιών  του Ιδρύματος, συγχαίροντας παράλληλα όλους για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που παράγουν.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε ακόμη στην έμπρακτη στήριξη του Δήμου όσο αφορά τις ανάγκες του Ιδρύματος και στους μελλοντικούς σχεδιασμούς και κοινές δράσεις, προκειμένου οι ωφελούμενοι να απολαμβάνουν ποιοτικών παροχών.

Από τη δική της πλευρά η κα Κ. Λιούτα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την βούληση και αποτελεσματικότητά του που μόνο σκοπό έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας των ωφελουμένων του ιδρύματος και των οικογενειών τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, του κοινοβουλίου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη της δημοτικής αρχής και πολλοί φίλοι του Ιδρύματος.

Share