Στα έκτακτα περιστατικά της υγείας μας δεν χρειάζεται να είμαστε αβοήθητοι

Αν το καλοσκεφτούμε, είναι παράξενο το γεγονός ότι σπάνια μπαίνουμε στη διαδικασία να προνοήσουμε για το τι θα κάνουμε στην περίπτωση ενός επείγοντος ή έκτακτου περιστατικού, παρόλο που δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

Ποιος θα μας καλύψει τα έξοδα, από πού θα λάβουμε ιατρικές συμβουλές και οδηγίες, πώς θα μεταβούμε γρήγορα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο; Η SiS Insurance μας δίνει όλες τις απαντήσεις.

Με ελάχιστο κόστος (από 3€ ανά μήνα) μας καλύπτει όλα τα βασικά έξοδα έως 500€ ή 1.000€, με συμμετοχή ή όχι για επείγοντα περιστατικά, λόγω ασθένειας ή ατυχήματος, σε Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ή σε Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.

Παράλληλα, στον ασφαλισμένο παρέχονται συμβουλές και οδηγίες που μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες εκείνες τις κρίσιμες στιγμές καθώς και υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο ή ελικόπτερο αν χρειαστεί.

Η κάλυψη αφορά τα Συνεργαζόμενα Ιδιωτικά και Δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα και παρέχεται από συνεργαζόμενη εταιρεία με την SiS Insurance.

Με ένα αμελητέο ποσό μπορούμε πραγματικά να ξενοιάσουμε και να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας που θα το εκτιμήσουμε, όταν θα επαινούμε την προνοητικότητά μας. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που χρειαζόμαστε κάποιον δίπλα μας, για να έχουμε τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά. 

Νικόλαος Αθανασάκης

Ασφαλιστής

SIS Insurance

Πραξιτέλους 192 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς

210 4511115

athanasakis@sisinsurance.gr