Στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη

Ταλαιπωρία περιμένει την Πέμπτη το επιβατικό κοινό καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ προχωρούν σε στάσεις εργασίας στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας. Συγκεκριμένα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και μετά τις 9 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.

Τα Σωματεία των εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) αποφάσισαν νέες προειδοποιητικές στάσεις εργασίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη εφαρμογή της επέκτασης της ΣΣΕ που έχει υπογραφεί.

«Παρότι συμπληρώθηκαν 4 μήνες από την υπογραφή της Επ. Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) εξακολουθούμε να διαπιστώνουμε δραματική κωλυσιεργία και άρνηση για την πλήρη εφαρμογή όλων των όρων της ΣΣΕ» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση οι διοικήσεις των Σωματείων και μεταξύ άλλων προσθέτουν: «Μπροστά στην άρνηση της πλήρους εφαρμογής της Επ. ΣΣΕ αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους την Πέμπτη 17.10.2019 με στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας έως 9.00 π.μ. και από 21.00 έως λήξη βάρδιας».

Share