Σημαντική ποσότητα υγειονομικού υλικού και φαρμάκων παρέδωσε αντιπροσωπεία της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αμαρουσίου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Αμαρουσίου

Μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού και φαρμάκων παρέδωσαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου κ. Χρήστος Μπελεγράτης και η Υπεύθυνη του Τομέα Γυναικών της Τοπικής κα Ανδρομάχη Τσουκαλά στον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρο Κόνιαρη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020.

Το υγειονομικό υλικό και τα φάρμακα συγκεντρώθηκαν από προσφορές  των μελών της Τοπικής και θα διατεθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο σε αναξιοπαθούντες ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης ευχαρίστησε θερμά στο πρόσωπο των μελών της αντιπροσωπείας όλα τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Αμαρουσίου για τα αλληλέγγυα  συναισθήματά τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και συμπαράστασης υπογραμμίζει:

«Η στήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης μας είναι μία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς  προς τους συμπολίτες μας που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και αδυνατούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους. Ελπίζουμε τέτοιες πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης να βρουν ακόμη περισσότερους μιμητές.


Η Διοίκησή μας και ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζουμε σταθερά να βρισκόμαστε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους Τοπικούς Φορείς, ώστε, όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην ανακούφιση και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας.»

Share