Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την ΠΟΣΠΛΑ και προσωπικά τον κ. Μουλιάτο κατά τη χθεσινή τους συνάντηση για τη διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Η παράδοση των προϊόντων, υπό την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής, θα γίνει σήμερα Σάββατο και ώρα 1 το μεσημέρι στο κτήριο του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος, στο Περιστέρι.

Έχουν κληθεί να παραστούν ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφ. Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης και ο γ. γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που, αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης»  ανέφερε ο κ. Πατούλης.