Πώς θα αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε το Τζόκερ

Με αφορμή το τυχερό δελτίο τζόκερ πριν από λίγες ημέρες, το οποίο κέρδισε ένας υπερτυχερός στο Μαρούσι, όλοι αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε, για να τα καταφέρουμε και εμείς. Σίγουρα, ο μεγαλύτερος παράγοντας επιτυχίας είναι η τύχη, όμως υπάρχουν και κάποια κόλπα, τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας.Διαλέξτε όποιο θέλετε και… καλή τύχη!

Επιλέξτε αριθμούς που έχουν κληρωθεί πολλές φορές

Παρόλο που σύμφωνα με τους βασικούς νόμους των πιθανοτήτων, το ότι ένας αριθμός έχει κληρωθεί πολλές φορές δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, δεν μπορούμε να παραβέψουμε αυτό το γεγονός. Ίσως αυτοί οι αριθμοί να είναι πιο τυχεροί… Μέχρι τώρα, ο αριθμός που έχει κληρωθεί συχνότερα είναι το 37, ενώ οι πιο συχνοί αριθμοί τζόκερ είναι το 6 και το 16.

Επιλέξτε αριθμούς που δεν έχουν κληρωθεί τελευταία

Ειδικά αν αυτοί οι αριθμοί είναι αυτοί που αναφέρθηκαν προηγουμένως, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται θεαματικά!

Χρησιμοποιήστε το ίδιο μοτίβο

Πολλοί παίκτες που έχουν κερδίσει εξηγούν ότι είχαν μια σταθερότητα στον τρόπο που έπαιζαν. Δηλαδή έπαιζαν με συνέπεια μία φορά την εβδομάδα και κάθε φορά επέλεγαν τους ίδιους αριθμούς. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους τελικά ανταμείφθηκε!

Κάντε τυχαία επιλογή

Η απόλυτη τυχαιότητα των αριθμών οδηγεί στη διαπίστωση ότι τελικά κανένα σύστημα δεν μπορεί να έχει εγγυημένα αποτελέσματα επιτυχίας. Κορυφαίοι μαθηματικοί που έχουν μελετήσει τις κληρώσεις του τζόκερ σε όλο τον κόσμο προτρέπουν τον κόσμο να μην παιδεύεται με υπολογισμούς και πολύπλοκα μαθηματικά μοτίβα αλλά απλώς να κάνει μια τυχαία επιλογή ή να αφήνει το σύστημα να επιλέξει, με την προϋπόθεση φυσικά ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη. Το τρικ αυτό είναι επιπλέον πολύ αποδοτικό, καθώς μειώνει την πιθανότητα να έχει επιλέξει και κάποιος άλλος αυτούς τους αριθμούς και συνεπώς αυξάνει τα κέρδη.

Share