Πού να κολυμπήσετε στο Μαρούσι

Δυστυχώς, το Μαρούσι δεν βρίσκεται κοντά σε κάποια παραλία, οπότε αν θέλουμε θάλασσα, πρέπει να κάνουμε αρκετά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο. Αν δεν έχετε χρόνο και όρεξη για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον σε τακτική βάση, τότε μπορείτε να κάνετε μπάνιο σε διάφορες ωραίες πισίνες στο Μαρούσι. Τώρα που ανοίγει ο καιρός, οι εναλλακτικές είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με αυτά που έχουμε!

Οι αθλητικές

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε μπάνιο σε αθλητική πισίνα που μπορεί να είναι κλειστή, ανοιχτή ή/και θερμαινόμενη, να κολυμπήσετε και να γυμναστείτε, τότε σας προτείνουμε την πισίνα του κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε, αν αγοράσετε κάρτα πολλαπλών επισκέψεων χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Στην θερμαινόμενη πισίνα του γυμναστηρίου Polis Gym μπορείτε εκτός από ελεύθερη κολύμβηση να κάνετε και Aqua Aerobic και Personal Training, ενώ υπάρχουν και τμήματα για μικρά παιδιά. Στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, όποιος είναι μέλος μπορεί να χρησιμοποιήσει την πισίνα μήκους 25 μέτρων χωρίς δέσμευση μέρας και ώρας, ενώ παρέχονται και μαθήματα baby swimming. Υπερσύγχρονος είναι επίσης και ο χώρος του Holmes Place Maroussi Club, με μια μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα όπου παρέχονται μαθήματα Aqua Aerobic και κολύμβησης. Και ας μην ξεχνάμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στο οποίο υπάρχουν ειδικές τιμές για δημότες.

Για χαλάρωση

Αν ψάχνετε μια πισίνα, στο χώρο της οποίας μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο περιβάλλον, να κάνετε ηλιοθεραπεία πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και να ρίξετε και μια δροσιστική βουτιά, σας προτείνουμε την πισίνα του Club Πολύδροσο, αλλά και του Maroussi Tennis Club. Για να ξεδώσετε, να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές και να πάρετε χρώμα, ακόμα και αν δεν έχετε καταφέρει να πάτε στη θάλασσα!