Πού θα βρείτε τα πιο λαχταριστά σοκολατένια αυγά στο Μαρούσι!

Είτε τα ψάχνετε, για να τα δωρίσετε στο βαφτιστήρι σας ή κάποιο άλλο αγαπημένο παιδί, είτε για να τα απολαύσετε οι ίδιοι ένεκα των ημερών, τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά είναι ένα νοστιμότατο έθιμο που λατρεύουμε. Εδώ θα βρείτε τα πιο ξεχωριστά και λαχταριστά πασχαλινά αυγά στο Μαρούσι.

 

Φύσις

Για υγιεινά γλυκά, φτιαγμένα από αγνά υλικά και βιολογικές πρώτες ύλες, σας προτείνουμε το ζαχαροπλαστείο «Φύσις». Τα αυγά είναι φτιαγμένα από γνήσια σοκολάτα γάλακτος ή υγείας και είναι στολισμένα στο χέρι με ιδιαίτερες συσκευασίες και παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Στην πιο ενήλικη εκδοχή τους είναι καλυμμένα με βρώσιμο χρυσό!

Λεωφ. Κηφισίας 98. Τηλέφωνο: 2114069267.

 

Κωνσταντινίδης

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης είναι γνωστά από το 1920 για τις παραδοσιακές δημιουργίες τους που σαγηνεύουν τις αισθήσεις. Τα αυγά τους είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από το σεφ Μάρκο Κωνσταντινίδη και συνιστούν έργα τέχνης από premium σοκολάτα για μικρούς και μεγάλους.

Λεωφ. Κηφισίας 76. Τηλέφωνο: 210 6140173

 

Sweet Shop

Επικαλυμμένα με ζαχαρόπαστα, τα σοκολατένια αυγά του Sweet Shop είναι ιδανικά για μικρά παιδιά σε διάφορα ευφάνταστα σχέδια. Παιδικοί ήρωες, κύκνοι και πασχαλινά μοτίβα φτιάχνονται όλα από τα καλύτερα υλικά ζαχαροπλαστικής σε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Βας. Σοφίας 21. Τηλέφωνο: 210 6123888

 

Max Perry

Ένα ζαχαροπλαστείο φημισμένο για τις σοκολάτες του δεν θα μπορούσε παρά να φτιάχνει εξαιρετικά σοκολατένια αυγά. Πρόκειται για μια σοκολατένια όαση με βασικό στοιχείο την πολύ γευστική πρώτη ύλη που αρκεί, για να ξετρελάνει τους εθισμένους αυτού του λατρεμένου υλικού.

Αγίου Κωνσταντίνου 45. Τηλέφωνο: 210 8050255

 

Τερκενλής

Από τη Θεσσαλονίκη στο Μαρούσι… Τα σοκολατένια αυγά και ζωάκια του Τερκενλή μυρίζουν Πάσχα φτιαγμένα με μεράκι και ιδιαίτερες συνταγές σε ευφάνταστα σχέδια για παιδιά αλλά και όσους θέλουν να παραμείνουν για πάντα παιδιά. Εμείς ξεχωρίσαμε τα αυγά σε σχέδια Angry Birds!

Ανδρέα Παπανδρέου 35. Τηλέφωνο: 210 6106535

 

 

Share