Πασχαλινή προσφορά αγάπης στο Μαρούσι

Για ακόμα μια φορά, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου προχώρησε σε μια προσφορά αγάπης, συγκεντρώνοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και γιορτινά εδέσματα για τη στήριξη των ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Αμαρουσίου ενόψει του Πάσχα.

Τα είδη παρέδωσαν συμβολικά στον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη η πρόεδρος του Συλλόγου, Δήμητρα Τσουκλείδου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Υποδεχόμενη τον δήμαρχο, η κ. Τσουκλείδου, διατύπωσε τη σταθερή βούληση του Συλλόγου να βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθών συμπολιτών μας στηρίζοντας την κοινωνική πολιτική της διοίκησης του Δήμου και το σημαντικό, όπως είπε, έργο που επιτελεί για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν συνθήκες οικονομικής δυσχέρειας. «Επιθυμούμε κάθε οικογένεια να βιώσει τη χαρά της γιορτής, για αυτό και στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές γιορτινό τραπέζι σε όλους όσοι αδυνατούν να το εξασφαλίσουν. Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους» τόνισε.

Share