Παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου Δημήτρη Πολυχρονιάδη

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος ο ανακλητός εκπρόσωπος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Εκτός Των Τειχών» Δημήτρης Πολυχρονιάδης, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Τάσος Σπυρόπουλος, με θητεία στα έδρανα την περασμένη πενταετία.

Στην επιστολή παραίτησής του, η οποία οφείλεται στην Αρχή της εναλλαγής εκπροσώπων του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δ. Πολυχρονιάδης αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Με την παρούσα επιστολή, δηλώνω την παραίτηση μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αιρετού και ανακλητού εκπροσώπου της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Εκτός Των Τειχών» του Δήμου Αμαρουσίου. Η δημοκρατική και ανατρεπτική μας συλλογικότητα, έπειτα από απόφαση Γενικών Συνελεύσεων, θα εκπροσωπηθεί από τον συναγωνιστή μας Αναστάσιο Σπυρόπουλο για την επόμενη χρονιά 2020 – 2021.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση «Εκτός Των Τειχών» οι εκλεγμένες θέσεις εκπροσώπησης δεν ήταν ποτέ ατομική υπόθεση όσων τις κατείχαν. Η αρχή της εναλλαγής και της δημοκρατικής εκπροσώπησης των συλλογικών αποφάσεων, αποτέλεσε βάση της συγκρότησης και λειτουργίας μας. Για το λόγο αυτό, η δική μου εναλλαγή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη των ιδεών και αρχών μας. Από τη μεριά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες εντός του «Εκτός Των Τειχών», όσο και τους φίλους και τις φίλες Μαρουσιώτες/Μαρουσιώτισες που μας στήριξαν και μας στηρίζουν, για την τιμή που μου έκαναν να εκπροσωπήσω την ανατρεπτική φωνή του Δημοτικού μας σχήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για 3η φορά.

Οι εκπρόσωποι της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης «Εκτός Των Τειχών» στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα όργανα του Δήμου, όπως και όλα τα μέλη και οι φίλοι/-ες της συλλογικότητας, έχουν πολλή δουλειά να κάνουν. Τα κοινωνικά, εργασιακά και δημοκρατικά δικαιώματα βρίσκονται υπό διωγμό, η φύση και το περιβάλλον καταστρέφονται, η ζωή στις πόλεις μας γίνεται όλο και δυσκολότερη. Έχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και το «Εκτός Των Τειχών» θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε όλες τις μαχόμενες ανατρεπτικές δυνάμεις, δίπλα στις/στους αγωνιζόμενες/αγωνιζόμενους και τις/τους εξεγερμένες/εξεγερμένους.

Σε ό, τι με αφορά θα είμαι πάντα κοντά στην πόλη που γεννήθηκα, κατοικώ και αγάπησα, το Μαρούσι και τις ανάγκες του και θα στηρίζω την συλλογικότητά μας και τους δημότες – συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν σε κάθε αγώνα και διεκδίκησή τους. Καλή αρχή στο νέο μας εκπρόσωπο – επικεφαλής, καλή συνέχεια στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου».

Πηγή: amarysia.gr

Share