Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Που θα δούμε τους αγώνες της Εθνικής στο Μαρούσι

Από σήμερα και για δυο εβδομάδες, όλοι θα κινούνται σε ρυθμούς μπάσκετ! Η Εθνική μας ομάδα μπαίνει με αξιώσεις και αισιόδοξες βλέψεις στο τουρνουά της Κίνας και όλοι εμείς θα είμαστε συντονισμένοι στις τηλεοράσεις μας για να απολαύσουμε την προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του.

Οι αγώνες λόγω διαφοράς ώρας θα γίνονται μεσημεριανές ώρες, ωστόσο όσοι έχουν τη δυνατότητα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες σε καφετέριες στο Μαρούσι, για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Εμείς σας προτείνουμε κάποια από τα μέρη που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τους αγώνες  από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Tranzistoraki

Το TranzistoRaki στην πλατεία Ηρώων είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσουμε τους αγώνες, παρέα φυσικά με τα απαραίτητα τσίπουρα, μεζέδες, ούζα, ποικιλίες και μπύρες.

Bookabar

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες μαζί με ένα δροσερό cocktail ή πλούσιο πιάτο, τότε το Bookabar στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι ό,τι πρέπει.

NG Brothers

Για να δείτε την “επίσημη αγαπημένη” σε γιγαντοοθόνη, το NG Brothers στη Βας. Σοφίας είναι ο ιδανικός προορισμός!

Αυτά τα παραδείγματα είναι ένα μικρό δείγμα από τα μέρη που θα απολαύσουμε τους αγώνες. Γράψτε μας και εσείς στα σχόλια το δικό σας…γούρικο στέκι για τους αγώνες!

Share