Παίρνει ξανά παράταση η πλατεία Ευτέρπης και το υπόγειο πάρκινγκ

Δόθηκε τελικά και άλλη παράταση στην ολοκλήρωση της πλατείας Ευτέρπης και του υπόγειου πάρκινγκ καθώς το έργο δεν ήταν έτοιμο έως τις 27 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που έληγε η προηγούμενη παράταση. Το maroussi – news προ ημερών βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, συνομίλησε με τους επιχειρηματίες της περιοχής και διαπίστωσε πως το έργο ήταν αδύνατο να παραδοθεί στους Μαρουσιώτες τέλη Φεβρουαρίου. Και τελικά επιβεβαιώθηκε…. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε ανακοινώσει τον Νοέμβριο του 2018 πως το έργο θα παραδοθεί στο κοινό τα Χριστούγεννα πράγμα το οποίο δεν έγινε και γι’ αυτό δόθηκε παράταση έως τις 27 Φεβρουάρίου. Η υπόσχεση για την ολοκλήρωση του έργου δεν τηρήθηκε και έτσι βρισκόμαστε στο σήμερα με την περιοχή να παραμένει εργοτάξιο και όλους τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες να αγανακτούν για την κατάσταση που βιώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδρίασε την Τρίτη ενέκρινε νέα παράταση έως τις 15 Απριλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από αίτημα της αναδόχου εταιρείας σύμφωνα με την οποία το έργο θα καθυστερήσει λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Το maroussi – news.gr που παρακολουθεί στενά το θέμα θα βρεθεί και πάλι στο σημείο της πλατείας τον Απρίλιο για να διαπιστώσει αν τελικά αυτό το πολυπόθητο έργο θα παραδοθεί στις 15 Απριλίου.