Ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου σας προσκαλεί σε πεζοπορικές εκδρομές!

Δυο όμορφες εκδρομές και μια συμμετοχή σσε ημιμαραθώνιο διοργανώνει ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου τον Φεβρουάριο και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση!

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email pezoporoihalandriou@gmail.com ή στον τηλ. αριθμό 6909 567130.

Οι προγραμματισμένες εκδρομές είναι οι εξής:

Κυριακή 9/2 : Εκδρομή Πεζοπορία Ιπποκράτειος Πολιτεία – Βασιλικά Κτήματα

Πρόγραμμα: 9.30π.μ. αναχώρηση από το Μετρό Χαλανδρίου για την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Θα επισκεφθούμε τη λίμνη Μπελέτσι της Πάρνηθας. Στη συνέχεια θα πάμε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, όπου θα συναντηθούμε με την Ομάδα Πεζοπορίας Καπανδριτίου και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας μέχρι τα βασιλικά κτήματα. Πρόκειται για μια διαδρομή 3,5χλμ. (διάρκεια πεζοπορίας ~ 1ώρα). Θα περιηγηθούμε στα βασιλικά κτήματα και θα κάνουμε διάλειμμα για ξεκούραση περίπου 1 ώρα. Θα επιστρέψουμε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας πεζοπορώντας (3,5χλμ.) όπου και θα αναχωρήσουμε. Επιστροφή στο Μετρό Χαλανδρίου κατά τις 4:30μ.μ.

Κόστος συμμετοχής (πούλμαν) : 6€/άτομο.

16/2 : Πεζοπορική Εκδρομή στη Λίμνη Μαραθώνα

Πρόγραμμα: 8.30π.μ. αναχώρηση από το Μετρό Χαλανδρίου. Πρώτος μας σταθμός το μοναστήρι της Μονής Παντοκράτορος στο Νταού Πεντέλης, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό αυτό μοναστήρι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον πύργο Οινόης, στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα, για να πεζοπορήσουμε σε ένα όμορφο μονοπάτι (από τον Μαραθώνα προς το φράγμα και επιστροφή) 7,3χλμ. (συνολική διάρκεια πεζοπορίας ~2.30 ώρες). Πρόκειται για ένα βατό μονοπάτι με τρεχούμενα νερά και πλατάνια. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πικ νικ στη λίμνη Μαραθώνα. Επιστροφή στο Μετρό Χαλανδρίου κατά της 5.30μ.μ.

Κόστος συμμετοχής (πούλμαν) : 5€/άτομο.

23/2 : Συμμετοχή στον ΗμιΜαραθώνιο της Ραμνούς – Γραμματικό

Το τμήμα αθλητισμού του συλλόγου θα λάβει μέρος στον Αγώνα Δρόμου Ραμνούς απόστασης 5χλμ. και 19,5χλμ., με εκκίνηση και τερματισμό σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Αττικής, το Γραμματικό.

Πρόγραμμα: 8.30π.μ. αναχώρηση από το Μετρό Χαλανδρίου. Οι αθλητές θα πάνε στον αγώνα με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα η κεντρική πλατεία Γραμματικού. Ώρα εκκίνησης 10:00π.μ. για τον αγώνα των 19,5χλμ. και 10:30π.μ. για τον αγώνα των 5χλμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες. Στον τερματισμό θα περιμένει τους αθλητές παραδοσιακό τοπικό κέρασμα.

Τα μέλη της ομάδας που ενδιαφέρονται να αγωνιστούν να δηλώσουν συμμετοχή στον υπεύθυνο αθλητισμού Αρισταγόρα Φακίνο, τηλ. επικ. 6942 657357.

Share