Ο Δήμος Αμαρουσίου προσλαμβάνει 129 νέους μόνιμους εργαζόμενους

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται η δημοσίευση σε ΦΕΚ των αποφάσεων της διοίκησης για την πρόσληψη 129 ακόμη νέων εργαζομένων, μόνιμο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, μετά τον σχετικό έλεγχο από τον ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την πρόσληψη 113 ατόμων από την προκήρυξη 3Κ του 2018 και 16 ατόμων από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ του 2008, που θα καλύψουν υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, αλλά και διοικητικές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, αναμένεται η πρόσληψη 12 ΔΕ οδηγών, 7 ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργων, 1 ΔΕ επόπτη καθαριότητας και 93 εργατών καθαριότητας από την προκήρυξη 3Κ. Επίσης, αναμένεται η ενίσχυση των υπηρεσιών του Δήμου με διοικητικούς υπαλλήλους ΠΕ, αρχιτέκτονες, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και ΠΕ Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μέχρι και την τελευταία ημέρα της δημαρχιακής μας θητείας συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθειά μας για την ενίσχυση των υπηρεσιών, δημιουργώντας έναν σύγχρονο Δήμο με στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Συνεπείς με τη δέσμευσή μας, παραδίδουμε οικονομικά και στελεχιακά θωρακισμένο τον Δήμο Αμαρουσίου, μια πόλη πρότυπο, με ανθρώπινο πρόσωπο».

Share