Ο Δήμος Αμαρουσίου βοήθησε στην καθαριότητα του Στρατοπέδου Παπάγου

Κλιμάκιο των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Αμαρουσίου παρευρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Στρατόπεδο «Παπάγου», ώστε να συμβάλει στην καθαριότητα των εγκαταστάσεων.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει ο Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Γάκης, Διοικητής του Στρατοπέδου, προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για τη συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου με τη διάθεση κατάλληλου συνεργείου στον τομέα της καθαριότητας – απολύμανσης των κάδων στις εγκαταστάσεις του.

Η επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα: «Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση και συνεισφορά του Δήμου Αμαρουσίου προς το Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» με τη διάθεση κατάλληλου συνεργείου στον τομέα της καθαριότητας-απολύμανσης των κάδων. Η εν λόγω συνεισφορά καταδεικνύει το αμέριστο ενδιαφέρον και τον υψηλό επαγγελματισμό του προσωπικού του Δήμου Αμαρουσίου, η εργασία του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει καθημερινά το Στρατόπεδο στον τομέα της καθαριότητας. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια.»

Share