Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τον Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη και τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τον Σύλλογο.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση αναφέρθηκαν τα θέματα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου που αφορούν στην εύρεση νέου χώρου στέγασης, στις διαδικασίες για την ονοματοδοσία συγκεκριμένης πλατείας με σκοπό τη διατήρηση της μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων και ακόμη ενδυματολογικά ζητήματα με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη διατήρηση της εθνικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέλος, παρουσιάστηκε το πλάνο των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου για την περίοδο των Χριστουγέννων, στις οποίες ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε την πρόθεσή του να παραβρεθεί.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Αποτελεί χρέος μας να διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορική μνήμη του πολιτισμού και των αγώνων των προγόνων μας. Ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου “Νίκος Καπετανίδης” επιτελεί ένα σπουδαίο έργο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθειά τους».

Share