Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν πολλοί αθλητές, γονείς και κάτοικοι Αμαρουσίου για την εκδήλωση. Τα παιδιά των ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας είχαν γίνει ένα ενιαίο σύνολο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πράγμα που δείχνει τον στόχο του Συλλόγου να είναι μία μεγάλη οικογένεια. Καλή χρονιά ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και γονείς των Τμημάτων του Συλλόγου (Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο, Στίβος) καθώς και στους φίλους και υποστηρικτές/χορηγούς του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εξής:

Ο Ανδρέας Ζαγκλής, Γ.Γ. της FIBA

Ο Ι. Αλεξόπουλος Πρόεδρος της ΕΣΚΑ

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κ. Κεραμιδάς και ο αθλητής Γ. Σουρλής

Οι αθλητές του στίβου Κ. Γαλανόπουλος και Χ. Τράκας

από τμήμα του ποδοσφαίρου ο Γ. Σταυρίδης και Χ. Περράκης

ο παλαίμαχος αθλητής μπάσκετ Ν. Σισμάνης

και η αρχηγός του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Α. Παλαιοκρασσά

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου είναι ο τέταρτος παλαιότερος εν ενεργεία αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1896. Διατηρεί τμήματα στίβου (το αρχικό ιστορικό τμήμα του συλλόγου), μπάσκετ ανδρών (από το 1950, επαγγελματικό-ΚΑΕ), μπάσκετ γυναικών (ερασιτεχνικό) και ποδοσφαίρου (από το 1950 περίπου, ερασιτεχνικό). Πιο γνωστό τη σύγχρονη εποχή είναι το μπάσκετ που έχει κερδίσει πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Share