Ομαλά ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στο Δήμο Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η δοκιμασία που οι μαθητές μας πρέπει να αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και χωρίς κανένα φόβο»

Το θετικό μήνυμά του στέλνει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά την ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Παπαδόπουλο,  σχετικά με την ομαλή εκκίνηση της διαδικασίας των πανελλαδικών εξετάσεων στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθυνόμενος στους Μαρουσιώτες εξεταζόμενους μαθητές αναφέρει:

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι πόσο ιδιαίτερη είναι η φετινή δοκιμασία για εσάς, καθώς έρχεται σε συνέχεια της υγειονομικής κρίσης και της φυσικής αποχής σας από τις αίθουσες διδασκαλίας. Αυτός όμως είναι και ένας ακόμη λόγος που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτές τις εξετάσεις με περίσσια αισιοδοξία γνωρίζοντας πως με πίστη και αφοσίωση, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται και όλοι οι στόχοι κατακτιούνται, καθώς η ζωή δημιουργεί διαρκώς προϋποθέσεις και ευκαιρίες. Οι Επιτροπές Παιδείας του Δήμου μας παραμένουν καθημερινά στο πλευρό σας και σε συνεργασία με τους Δντές των Σχολείων σας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθειά σας για το επόμενο στάδιο της επιστημονικής και τεχνικής σας εκπαίδευσης. Σας εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη και πάντα αισιοδοξία».​

Share