Ομάδα Αυτογνωσίας με χαμηλό κόστος κάθε Πέμπτη στο Μαρούσι

Η αλλαγή προς το καλύτερο μπορεί να επέλθει στη ζωή μας με κόπο και πολλή προσπάθεια, ενώ απαιτεί και μεγάλο βαθμό αυτογνωσίας. Μόνο αν ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι ζητάμε από τους ανθρώπους γύρω μας, ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες μας, ακόμα και ποια είναι τα τραύματα και οι πληγές μέσα μας, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αναζητήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε και είναι αρκετό για εμάς.

Η εκτίμηση των γεγονότων και των διαπροσωπικών σχέσεων, η οριοθέτηση του εαυτού μας και η επεξεργασία των εμπειριών μας, ώστε να φτάσουμε στην ωριμότητα, χρειάζεται κάπου είδους καθοδήγηση, για να επέλθει. Δεν είναι λίγοι, όμως, αυτοί που το σκέφτονται ξανά και ξανά, διστάζοντας μπροστά στο οικονομικό κόστος. Κακά τα ψέματα, σε μια εποχή που παλεύουμε για τα βασικά, η ψυχική μας υγεία και ισορροπία μπαίνει δυστυχώς συχνά σε δεύτερη μοίρα.

Αυτό προσπαθεί να αλλάξει η Ομάδα Αυτογνωσίας που λαμβάνει χώρα στη Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης στο Μαρούσι. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει με πολύ χαμηλό κόστος και έτσι να βρει το κουράγιο να μιλήσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον με άλλους ανθρώπους που μπορούν να τον βοηθήσουν. Να τον βοηθήσουν με ουσιαστικό τρόπο να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητά του, να γνωρίσει τον εαυτό του και να βελτιώσει τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Πληροφορίες

Ομάδα Αυτογνωσίας

Συμβουλευτική Προσωπικής Ανάπτυξης – Counselling

omadesau@gmail.com