Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στην Πεντέλη

Μία οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και εγκατέλειψε ένα 14χρονο παιδί το βράδυ του Σαββάτου στην Πεντέλη. Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό αγόρι παρασύρθηκε στις 22:50 στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου ενώ επιχειρούσε να περάσει το δρόμο και το αυτοκίνητο της 27χρονης που οδηγούσε κινούνταν από τα Μελίσσια με κατεύθυνση τη Νέα Πεντέλη. Η γυναίκα οδηγός που το παρέσυρε, το εγκατέλειψε στο σημείο βαρύτατα τραυματισμένο. Μισή ώρα αργότερα η γυναίκα πήγε στο ΑΤ Πεντέλης και παραδόθηκε υποστηρίζοντας, κατά πληροφορίες, ότι πανικοβλήθηκε, δεν ήξερε τι να κάνει.Η 27χρονη υποβλήθηκε σε αλκοτέστ ενώ της έγινε και αιμοληψία προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ η κάποια άλλη ουσία.

Σχετικά με την εξέλιξη της πορείας του 14χρονοι οι γιατροί διαπιστώνουν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με εγκεφαλικές θλάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης. Ωστόσο λόγω της σοβαρής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, το νεαρό αγόρι διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου θα παραμείνει για παρακολούθηση τουλάχιστον για το επόμενο 48ωρο.

Η 27χρονη μετά την παράδοσή της στο ΑΤ Πεντέλης κρατήθηκε και οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη και την άφησε ελεύθερη.

Πηγή: protothema.gr

Share