Ξεκινούν οι εγγραφές για τα καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών στο Μαρούσι

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών ανακοίνωσε πως ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 οι εγγραφές για τα καινούρια εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΙΓΕ (http://ige.gr/index.php/el/contact/registration), είτε απευθείας στη Γραμματεία του Ι.Γ.Ε. στον Πύργο Συγγρού, Λεωφόρος Κηφισίας 182, Μαρούσι, καθημερινά από τις 9 π.μ. έως και τις 1 μ.μ.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ινστιτούτου αποφασίστηκε πως για την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο όσοι κατέχουν βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ θα μπορούν να κάνουν χρήση έκπτωσης 25% στα δίδακτρα του σεμιναρίου που θα επιλέξουν.

Επιπροσθέτως, 25% έκπτωση θα δοθεί στους επαγγελματίες παραγωγούς που είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΑΕΕ προσκομίζοντας την αντίστοιχη βεβαίωση κατά την εγγραφή στα σεμινάρια.

Για τις δύο παραπάνω κατηγορίες ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι κάλυψης των θέσεων (που αντιστοιχεί στο 10% επί του συνόλου των εκπαιδευομένων του τμήματος).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 80 11 146 (9 π.μ. – 1 μ.μ.) και 6946410308

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ν.Π.Δ.Δ.)

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Kληροδότημα Ιφιγένειας Α. Συγγρού

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) είναι Ν.Π.Δ.Δ. τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διαχειρίζεται το Κληροδότημα της Ιφιγένειας Α. Συγγρού. Λειτουργεί αδιαλείπτως από το 1901 υλοποιώντας τους πολύπλευρους σκοπούς της ίδρυσής του. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας μέσω της εκπαίδευσης, σε εξειδικευμένα αγροτικά θέματα (όπως μελισσοκομία, αμπελουργία, Oινολογία, δενδροκομία, λαχανοκομία, κηποτεχνία αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά κ.ά.). Παράλληλα διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες γεωπονικού ενδιαφέροντος, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνει και Προγράμματα Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης για μαθητές.

Share