Ξεκινάει από σήμερα η λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης!

Είναι γεγονός! Από σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, ξεκινά η λειτουργία του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Ευτέρπης , σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως πρόκειται για ένα έργο υποδομής «ορόσημο» για το Μαρούσι που θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μάλιστα, από σήμερα έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2019, το υπόγειο πάρκινγκ προσφέρεται για στάθμευση δωρεάν για όλους από τις 8:00 π.μ. μέχρι 6:00 μ.μ. καθ’ εκάστην.

Στο δεκαήμερο αυτό γνωριμίας με τη νέα σύγχρονη υποδομή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης του Αμαρουσίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να γνωρίσουν τους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ, προκειμένου να το αξιοποιήσουν στις μετακινήσεις τους.

Από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, το υπόγειο πάρκινγκ θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση επτά ημέρες την εβδομάδα, ώστε να εξυπηρετήσει με ποιοτικές υπηρεσίες τους ενδιαφερόμενους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Με τη λειτουργία του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ, το αίτημα δεκαετιών για την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία γίνεται πραγματικότητα. Είναι μία σημαντική παρακαταθήκη για την πόλη μας, που μαζί με τη “Smart Plaza” θα δώσουν νέα πνοή στο εμπορικό μας κέντρο και την ευρύτερη περιοχή».

Share