Το καλοκαίρι τελειώνει και έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τα αγαπημένα μας σύκα για ένα νόστιμο και θρεπτικό επιδόρπιο!
Υλικά:
2 φλ. Τυρί κρέμα χαμηλό σε λιπαρά(450 γρ.)
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. φρέσκος χυμός λεμονιού
½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού
¾ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
473 γρ. Φρέσκα και ώριμα σύκα
¼ φλ. Φυστίκια ωμά, ψιλοκομμένα
Οδηγίες:
Ανακατεύουμε το κρεμώδες τυρί, με 1 κ.σ. μέλι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και το εκχύλισμα βανίλιας
Τοποθετούμε το μείγμα του τυριού σε ένα μπωλ
Ρίχνουμε από πανω τα φρέσκα σύκα, τη 1 κ.σ. μέλι και τα φύστικια
Διατροφική Ετικέτα/μερίδα:
Υδατάνθρακας: 40 gr
Πρωτεϊνη: 9,5 gr
Λίπος: 24,5 gr
Kcals: 408
Πηγή: mynutritionist.gr