Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Νέο Μαρούσι και το Πολύδροσο

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εγκρίθηκαν στο Νέο Μαρούσι και το Πολύδροσο σύμφωνα με την 250/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.Σε σχετική ανακοίνωση του Σύλλογου Πολυδρόσου, τονίζεται ότι επί μακρόν (Οκτώβριος 2014) μέχρι πρόσφατα στον Δημόσιο Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2017, στις 26 Ιουνίου 2018, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Νέου Αμαρουσίου, Παραδείσου και Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και τον καθηγητή του Πολυτεχνείου της Πάτρας Ε. Ματσούκη, ασχολήθηκε συστηματικά με το θέμα αύξησης της οδικής ασφάλειας, της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, με τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών, η οποία επιδεινώθηκε ραγδαία από το Φθινόπωρο του 2014 με το άνοιγμα της οδού Φραγκοκλησιάς προς Λ. Πεντέλης.

Η εγκεκριμένη πλέον μελέτη, με πολύ μικρές τροποποιήσεις, η οποία επηρεάζει και τον Παράδεισο λόγω της μονοδρόμησης της οδού Φραγκοκλησιάς, στηρίχτηκε στα αποτελέσματα της διαβούλευσης για την Π.Ε. Πολυδρόσου και της αντίστοιχης για το Νέο Μαρούσι.

Η η ανακοίνωση του Συλλόγου καταλήγει ως εξής:

«Ευελπιστούμε ότι η δημοτική Αρχή και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου θα υλοποιήσει άμεσα τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Εξάλλου η καλοκαιρινή περίοδος βοηθά στην εξοικείωση όλων με τις νέες συνθήκες, ώστε να μη ξαναδούμε στην περιοχή δυσάρεστες καταστάσεις, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα».

 

Share