Νέα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου η Κυριακή Κανάρη – Ντάλη

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, με σκοπό την εκλογή Αντιπροέδρου του Οργάνου, δεδομένης της ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αντιπροέδρου Κων/νου Βλάχου.

Νέα Αντιπρόεδρος, προτεινόμενη από τη Δημοτική Παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι» η Κυριακή Κανάρη – Ντάλη, η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα τέθηκε επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας δεδομένης της ανακοίνωσης του μέχρι χτες επικεφαλής Γιώργου Καραμέρου, για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης αναφέρθηκε στις «σκληρές μάχες» με τον πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Καραμέρο, αλλά πάντα στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, του ευχήθηκε καλή πορεία στις εθνικές εκλογές, ενώ σημείωσε στη μετριοπάθεια του νέου επικεφαλής Β. Μπούρα η οποία αποτελεί συστατικό δημιουργικής συνεργασίας. Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη θετική συμβολή της νέας Αντιπροέδρου Κ. Κανάρη – Ντάλη, η οποία όπως χαρακτηριστικά σημείωσε έχει πολύ καλό δείγμα γραφής ως εκπαιδευτικός και ως μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. Τέλος ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τον Κ. Βλάχο  –  που πλέον συνεχίζει ως ανεξάρτητος – για τη μέχρι τώρα συμβολή του στην ομαλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου από τη θέση του Αντιπροέδρου, και για την εν γένει παρουσία του που είχε θετικό πρόσημο.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, από τη δική του πλευρά σημείωσε την εξαιρετική συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα με όλες τις παρατάξεις και διατύπωσε τη βεβαιότητα πως και με το νέο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τη νέα Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η συνέχεια θα είναι γόνιμη και δημιουργική.

Share