Μπάσκετ: Τα έσοδα του αγώνα Γ.Σ. Αμαρουσίου- Μανδραϊκός για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχωράει ο Γ.Σ. Αμαρουσίου, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης, θα διαθέσει όλα τα έσοδα του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ, Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ, στις 27.10.19, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης, που πάσχει από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1, μπορέσει να μεταβεί στην Βοστώνη για να λάβει την κατάλληλη γονιδιακή θεραπεία που χρειάζεται για να ξεπεράσει την ασθένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σας γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τον Σύλλογό μας, τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα της ομάδας Καλαθοσφαίρισης, Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ, στις 27.10.19, θα διατεθούν προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ Γλωσσιώτης, που πάσχει από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1, μπορέσει να μεταβεί στην Βοστώνη για να λάβει την κατάλληλη γονιδιακή θεραπεία που χρειάζεται για να ξεπεράσει την ασθένειά του.
Επιπρόσθετα, στις θύρες του γηπέδου θα τοποθετηθούν ειδικοί κουμπαράδες, ούτως ώστε, όποιος επιθυμεί να συνδράμει με επιπλέον ποσό.
Όλα τα παραπάνω έσοδα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για το συγκεκριμένο σκοπό.
Εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένεια του, με τη βοήθεια όλων μας, θα μπορέσουν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.
Γίνε και εσύ ήρωας για τον μικρό Παναγιώτη- Ραφαήλ.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ εδώ.

Share