Μπάσκετ: Νέος προπονητής του ΑΣΕ Δούκα ο Κώστας Αγγέλου

Ο Κώστας Αγγέλου είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα και αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων!

Στα σχέδια των «μπλε» είναι η αξιοποίηση των «δικών» του αθλητών. Αυτών που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στις ομάδες υποδομών του Συλλόγου μαζί με κάποιες προσθήκες νέων και φιλόδοξων αθλητών που στόχο θα έχουν την δημιουργία ενός νεανικού και ανταγωνιστικού συνόλου. Υπό την καθοδήγηση του 45χρονου τεχνικού ο ΑΣΕ Δούκα φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια εικόνα στην Β’ Εθνική κατηγορία, όπου θα περισσεύει το ταλέντο, ο ενθουσιασμός, το πάθος και η δύναμη.

Σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, ο Κώστας Αγγέλου δήλωσε:

«Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος του ΑΣΕΔ για πρώτη φορά μετά τα 8 χρόνια παραμονής μου στο σύλλογο, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την οικογένεια Δούκα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Η συμπόρευση μου την συγκεκριμένη στιγμή με την ανδρική ομάδα του Δούκα έχει μια διπλή αποστολή – πρόκληση… Αφενός μεν να γίνει η σύζευξη του ανδρικού τμήματος με το πυρήνα του συλλόγου, εφηβικό και παιδικό, αφετέρου η σύνδεση με τον κόσμο που αγαπάει τον σύλλογο και θέλει να βλέπει τα δικά μας παιδιά να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο. Πιστεύω ακράδαντα ότι με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο από τους αθλητές μας και με την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του συλλόγου θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του Δούκα»

Share