Μοναδική η σχέση του Σωκράτη Μάλαμα με τη Μαρουσιώτικη νέα γενιά

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο, της πόλης, ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με την «καλοκαιρινή του παρέα» ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά τη Μαρουσιώτικη νέα γενιά, και όχι μόνο, που βρέθηκε στο χώρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο πολυαγαπημένος έντεχνος λαϊκός τραγουδοποιός μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Πέτρο Μάλαμα και τον Φώτη Σιώτα στο τραγούδι – και στο βιολί και τη βιόλα ο τελευταίος – προσέφεραν μία αξέχαστη μουσική βραδιά, με παλιές και νέες επιτυχίες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη τον καλλιτέχνη για την εξαιρετική συναυλία και ο Σωκράτης Μάλαμας με τη σειρά του εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αγάπη που του δείχνει το Μαρουσιώτικο κοινό, αλλά και τις ευκαιρίες που δίνει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά για τέτοιες συναντήσεις.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επίσης συνομίλησε με τα παρευρισκόμενα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους ευχαρίστησε για την εθελοντική παρουσία τους κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, όταν υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση κόσμου.

Τον Δήμαρχο συνόδευε η σύζυγός του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου.

Το παρών στην παράσταση, έδωσαν ακόμη:

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας και Κατερίνα Βουρλάκη αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

 

 

Share