Μη χάσετε την έκθεση “Stories Untold”-Ιστορίες Τέχνης από την Συρία στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»

Το Μαρούσι θα φιλοξενήσει μια πρωτότυπη και ξεχωριστή σύνθεση έργων Τέχνης της Συρίας, με τίτλο “Stories Untold” στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Σοφίας 85 ).

Η έκθεση, θα παρουσίασει την ομορφιά, την πίστη και τη δύναμη ψυχής του Συριακού λαού στη σκιά του πολέμου που μαστίζει τη χώρα. Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόσκληση στη σημερινή πραγματικότητα  της ζωής στη Συρία, που μέσα από τη διαχείριση της απώλειας, του πόνου και του φόβου, υμνείται η δημιουργικότητα, η αγάπη και η ελπίδα για ζωή.

Στην έκθεση «Stories Untold” συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Badie Jahjah, Bachir Badawi, Jumaa Nazhan, Jean Hana, Moafaq Makhoul, Aksam Talaa,Nimat Badawi, Sarab Safade. Είναι δημιούργημα της Manas Art Platform, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου και την Gallery Alef Noon Damascus.

Τα εγκαίνια είναι στις 26 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:00, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00- 14:00 & 17:00-20:00 και Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 20:00.

 

 

 

Share