Με τους υπαλλήλους στον τομέα καθαριότητας συναντήθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Θερμές ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς   αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κατά την επίσκεψή του στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε «Καλές Γιορτές» σε όλους με υγεία, πρόοδο, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και αναφερόμενος στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι των υπηρεσιών αυτών στην ευπρέπεια και στην καθαριότητα της πόλης, υπογράμμισε:

«Στόχος της Διοίκησής μας είναι η αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας. Στην προσπάθεια μας αυτή, είστε ο δυνατός κρίκος του Δήμου με τους πολίτες του Αμαρουσίου, που περιμένουν, να ανταποκριθούμε όλοι αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε στο πλευρό σας, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά σας και στηρίζοντας κάθε σας ανάγκη για συνθήκες υγιεινής και ασφαλούς εργασίας».

Τον  Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, και οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Νικολαράκος και Κωνσταντίνος Ρώτας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νικόλαος Καλλιμάνης και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.​

 

Share