Με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ψαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή» συναντήθηκε ο Αμπατζόγλου

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Κων/νο Σολδάτο και τα μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγο Ψαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Ψαλιδίου όπως τεχνικά έργα σχετικά με κατασκευή πεζοδρομίων, διανοίξεις οδών, κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δημιουργία χώρων πρασίνου, άθλησης και αναψυχής, δημοτικής συγκοινωνίας και γενικότερα υπερτοπικών χρήσεων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η περιοχή του Ψαλιδίου, αντιμετωπίζει τα γνωστά σοβαρά θέματα της βαριάς υπερτοπικής χρήσης. Τα γνωρίζουμε. Η επίλυσή τους δεν είναι μία απομονωμένη δράση αλλά εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιό μας και τις δρομολογημένες ενέργειες για Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα αλλά και των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων που διεκδικούμε από την Περιφέρεια Αττικής και άλλους φορείς. Προχωρούμε μαζί με τον Σύλλογο και σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες για την καλύτερη αντιμετώπιση των θεμάτων τους».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλίδιου Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Θεοχάρης, η Γ. Γραμματέας κα Ιωάννα Δέδε, ο Ταμίας κ. Βασίλης Ξανθάκος και τα μέλη κα Μαρία Στιβακτά και κ. Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης.​

 

Share