Με μουσική και χορό έπεσε η «αυλαία» για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019! (pics)

Για ακόμα μια χρονιά, το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με το κοινό να απολαμβάνει σπουδαίες συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες. Τη φετινή αυλαία έριξε το νεανικό συγκρότημα ONIRAMA με τον δημοφιλή Θοδωρή Μαραντίνη, μαζί με τον ερμηνευτή Μύρωνα Στρατή μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Αίθριο Θέατρο στο Μαρούσι.

Στη διάρκεια της βραδιάς, οι δημοφιλείς καλλιτέχνες μοιράστηκαν με το ακροατήριο αγαπημένες τους συνθέσεις και τραγούδια κλείνοντας σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Φεστιβάλ. Με την ευκαιρία της λήξης των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού στο Μαρούσι, ο δήμαρχος κ. Πατούλης συνεχάρη τους καλλιτέχνες και αποχαιρέτησε το Φεστιβάλ.

«Εδώ και 12 χρόνια είμαστε σταθεροί στο πολιτιστικό ραντεβού μας, σε αυτόν εδώ τον φιλόξενο χώρο που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε ως σημείο αναφοράς τα καλοκαίρια μας. Εδώ, χιλιάδες θεατές από το Μαρούσι και την ευρύτερη Αττική έχουμε μοιραστεί αξέχαστες μουσικές και θεατρικές στιγμές. Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να αποτελεί πόλο έλξης πολιτισμού και αναψυχής και να πρωταγωνιστεί στα Βόρεια Προάστια και ακόμα πιο δυναμικά σε ολόκληρη την Αττική» τόνισε ο Γ. Πατούλης.

 

Share