Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη γιορτή του ΙΣΑ στο Μαρούσι

Mε παιδικά γέλια και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε η HELEXPO στο Μαρούσι την Κυριακή, στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, για τις οικογένειες των μελών του.

Εκατοντάδες παιδιά φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν σε ενδιαφέροντα παιχνίδια και δραστηριότητες. Ξυλοπόδαροι και μασκότ οδήγησαν τα παιδιά σε ένα μεγάλο παιδότοπο, ενώ οι «ανιματέρ» απογείωσαν το κέφι, με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης ποιοτικού χρόνου των γονέων με τις οικογένειές τους και τόνισε πως «οι Έλληνες γιατροί, παρότι κάποιοι βάλλουν αρνητικά εναντίον τους, έχουν την πλήρη στήριξη και συγκατάθεση του ασθενή. Θα μπορούσα να πω, αβίαστα, ότι οι Έλληνες γιατροί είναι οι καλύτεροι όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς διακρίνονται για το ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό επίπεδο».

Παράλληλα ο κ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι ο ΙΣΑ θα δώσει μάχη για την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού και την επαγγελματική του επιβίωση.

«Το ιατρικό σώμα είναι ενωμένο και αποφασισμένο να διεκδικήσει την αξιοπρέπειά του αλλά και να συμβάλλει στο να καταστεί η Ελλάδα, Χώρα Υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο ,μέσα από την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού».

Στην εκδήλωση εκτός του Προέδρου παρευρέθησαν εκ του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. οι  Α. Βασιλείου,  Α. Θωμόπουλος, Σ. Καλιαμπάκος, Γ. Μαρίνος, Ε. Μπιλιράκης, Φ. Πατσουράκος, Σ. Προβατάς, Α. Ρέντης και Σ. Τσούκαλος.

Share