Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται το 18ο Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της ΚΕΔΑ, διοργανώνει με επιτυχία για 18η συνεχή χρονιά το θεσμό του «Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp» που σκοπό έχει να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας δημιουργικές διεξόδους, αλλά και να στηρίξει στην καθημερινότητα τους εργαζόμενους γονείς.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων και σε προγράμματα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία τους και σε θεματικές όπως: Ποδόσφαιρο, Παιχνίδια επιβίωσης, Τένις, Zumba, Εφαρμοσμένες τέχνες, Φωτογραφία, Ζωγραφική, Θεατρικό παιχνίδι και Μουσική προπαίδεια.

Η λειτουργία του φετινού καλοκαιρινού Camp του Δήμου Αμαρουσίου είναι προσαρμοσμένη στις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εξελίσσεται σε 4 περιόδους: Α’  περίοδος : 6 – 10/7/2020, Β’  περίοδος : 13 – 17/7/2020, Γ’  περίοδος : 20 – 24/7/2020, Δ’  περίοδος : 27 – 31/7/2020.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή τη μεγάλη συμμετοχή στο 18ο Camp σημειώνει:

«Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα καταφέρνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, αθλητικές και πολιτιστικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το θεσμό της οικογένειας, αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η μεγάλη συμμετοχή στο 18ο Camp αποδεικνύει πως ο Δήμος με πράξεις βρίσκεται δίπλα στον Πολίτη».

Μετά τη σχετική ενημέρωση προς τον Δήμαρχο, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας δήλωσε: «Η οργάνωση είναι πολύ καλή και η συμμετοχή είναι μεγάλη. Ανάλογα με τη ζήτηση υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιαστεί​ και μία 5η περίοδος στις αρχές Αυγούστου».

 

 

 

Share