Μεγάλη διανομή νωπού κοτόπουλου από το Δήμο Αμαρουσίου προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Μεγάλες ποσότητες νωπού κοτόπουλου διανεμήθηκαν σε 600 ωφελούμενους της Νέας Πράξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς του απόρους (ΤΕΒΑ) στο Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και στους άλλους πέντε Δήμους της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα Αττικής με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου.


Συγκεκριμένα, παρελήφθησαν 2737 τεμάχια νωπού κοτόπουλου (περίπου 4,5 τόνοι) σε συσκευασίες των 1750 έκαστο τεμάχιο, τα οποία διανεμήθηκαν ως εξής:
Στον επικεφαλής της Σύμπραξης, τον Δήμο Αμαρουσίου οι δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 307 ωφελούμενες οικογένειες, οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες κρέατος ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας, καθώς και είδη παντοπωλείου που δεν είχαν παραληφθεί από προηγούμενες διανομές.
Στο Δήμο Μεταμόρφωσης οι ωφελούμενες οικογένειες ήταν 220, στο Δήμο Πεντέλης 148, στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 114 οικογένειες, στο Δήμο Παπάγου- Χολαργού 49 και στο Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού 3 οικογένειες.
Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διανομής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στους ευπαθείς συμπολίτες μας υπογραμμίζοντας:
«Στη δύσκολη αυτή υγειονομική και οικονομική συγκυρία συνεχίζουμε ενωμένοι να προσφέρουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στη ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας παραλαβής και παράδοσης των προϊόντων.»
Η παράδοση στους δικαιούχους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ. Πέτρο Κόνιαρη, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον covid-19 τόσο για τους ωφελούμενους,όσο και για τους εργαζόμενους.

Share