Μεγάλες ποσότητες τροφίμων προσέφεραν συμπολίτες μας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών

Η προσφορά αγαθών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την ενίσχυση των ευπαθών συμπολιτών μας υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες συνεχίστηκαν και το μήνα Νοέμβριο.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω συλλόγους, καθώς επιχειρηματίες για την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά τους, οι οποίοι με το έμπρακτο παράδειγμά τους συμβάλουν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής στην τοπική κοινωνία.

  • Τους Μαρουσιώτες ιδιοκτήτες της εταιρείας COPA FOOD” Κώστα Πετρόπουλο και Ελένη Δαμάσκου, για την προσφορά συσκευασμένων τυριών και αλλαντικών, καθώς και μεγάλης ποσότητας τροφίμων μακράς διαρκείας (βούτυρο, φασόλια, ρύζι κ.α.)
  • Τον νέο Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου «ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ» και την προσωρινά διοικούσα επιτροπή: Έφη Μανιάτη, Μαίρη Πάλλη, Νικόλαο Νίντο, Βαγγέλη Καλλιπέτη και Όλγα Δροσινού για την προσφορά μεγάλης ποσότητας συσκευασμένου γάλακτος μακράς διαρκείας και τροφίμων μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, κ.α.).
  • Τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ» και τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη για την προσφορά τροφίμων (λάδι) και φαρμάκων.
  • Τον Νίκο Βεργίνη από το κατάστημα προϊόντων υγιεινής διατροφής επί της οδού Δήμητρος «ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΑ» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας προϊόντων μακράς διαρκείας.
  • Την Ελένη Γκότση από το κατάστημα «ΘΕΣ ΓΑΛΑ» επί της οδού Τσαλδάρη για την προσφορά μεγάλης ποσότητας φρέσκου γάλακτος.
  • Την Βάλια Χριστακοπούλου μέλος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Αντιπρόεδρο της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου για την προσφορά ιματισμού στη Δημοτική Ιματιοθήκη.

Τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος ευχαρίστησε και εκ μέρους του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, τους συμπολίτες μας για την ευγενική τους προσφορά.

Share