Ληστεία σε επαγγελματικό χώρο στο Μαρούσι – Πολλές οι υλικές ζημιές

Άλλη μία ληστεία σημειώθηκε στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου ληστές εισέβαλαν σε επαγγελματικό χώρο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 179 και Παπαφλέσσα γωνία.

Το κτίριο είναι τριώροφο, ο πρώτος όροφος είναι ξενοίκιαστος, στον δεύτερο υπάρχει μια εισαγωγική εταιρεία και στον τρίτο η εταιρεία Marketing Consultant του Θέμη Σαρανταένα. Ο σύμβουλος marketing Θέμης Σαρανταένας μίλησε στο maroussi – news για την κατάσταση που αντίκρισε όταν το Σάββατο βρέθηκε στο γραφείο του.

“Οι ληστές πρέπει να μπήκαν μετά τα μεσάνυχτα από ένα παράθυρο που υπάρχει στο ισόγειο. Έκαναν ζημιές σε όλα τα γραφεία. Άνοιξαν τρύπες στους τοίχους. Από τον πρώτο δεν πήραν τίποτα, από τον δεύτερο πήραν 4 με 5 λάπτοπ και από εμένα ένα τάβλι! Μου άφησαν βέβαια μια μεγάλη τρύπα και ζημιές που κοστολογούνται στα 3.000 ευρώ” δήλωσε στο maroussi-news.

To οικοδομικό τετράγωνο έμεινε χωρίς τηλέφωνο έως και σήμερα Κυριακή αφού οι ληστές έκοψαν όλα τα καλώδια προκειμένου να απενεργοποιήσουν όλες τις κάμερες και τους συναγερμούς.

Μπορεί το συγκεκριμένο κτίριο να βρίσκεται επί της Κηφισίας, ωστόσο τίποτα δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν αφού οι ληστές έδρασαν στο πίσω μέρος του κτιρίου όπου υπάρχει και μία οικοδομή. Το πιο πιθανόν είναι οι ληστές να απέδρασαν από εκεί!

Share