Κορονοϊός: Αναστολή λειτουργίας των ακαδημιών και των υποδομών του Γ.Σ. Αμαρουσίου

Όλη η χώρα πλέον μπαίνει σε κατάσταση υψηλής προσοχής και πρόληψης λόγω του κορονοϊού. Μετά τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, αναστολή λειτουργίας θα υπάρξει και σε άλλες υποδομές και δράσεις.

Με ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Αμαρουσίου ενημέρωσε τους αθλητές του συλλόγου και τους κηδεμόνες τους για τη διακοπή της λειτουργίας όλων των μη αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών και των υποδομών του Συλλόγου από Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γ.Σ.Α:

Αγαπητοί Αθλητές και Γονείς,
Σε συνέχεια της πρόσφατης σχετικής ανακοίνωσής μας και κατόπιν της σημερινής έκτακτης ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για την αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας , λαμβάνοντας υπόψη πρωτίστως την υγεία όλων μας και την αποφυγή, όσο είναι δυνατό, της έξαρσης και διασποράς του νέου κορονοϊού, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε την διακοπή της λειτουργίας όλων των μη αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών και των υποδομών του Συλλόγου από Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03. Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος, βάσει και των ανακοινώσεων που αναμένονται από τις διάφορες Ενώσεις και Ομοσπονδίες.
Γ.Σ. Αμαρουσίου

Share