Κερδίστε Πασχαλινά αυγά δώρο από το κατάστημα Ξηρών Καρπών Γεωργούση!

Την ευκαιρία να κερδίσουν δύο πασχαλινά αυγά δώρο από το κατάστημα Ξηρών Καρπών Γεωργούση στο Μαρούσι έχουν οι αναγνώστες του maroussi – news!

Συγκεκριμένα, δύο νικητές θα λάβουν από ένα πασχαλινό αυγό με σοκολάτα υγείας 58% και ζαχαρόπαστα από φυσικά χρώματα στα οποία απεικονίζονται μια πασχαλίτσα και o Batman.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του maroussi-news στο facebook και γράψτε στα σχόλια αν θέλετε το πασχαλινό αυγό πασχαλίτσα ή το πασχαλινό αυγό Batman!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Απριλίου και οι νικητές θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση με ειδικό λογισμικό. Οι νικητές θα ανακοινωθούν με σχόλιο στο post του διαγωνισμού. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του maroussi-news.

Το κατάστημα Γεωργούση προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από πασχαλινά δώρα τα οποία ξεκινούν από 2€! Επίσης υπάρχουν σοκολατένια αυγά χωρίς ζαχαρη, αυγά ειδικά παρασκευασμένα για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη αλλά και πασχαλινά σοκολατάκια με γνήσια ιταλική πραλίνα Lilla Pause όπως και μοναδικές πασχαλινές πραλίνες από το Βέλγιο χωρίς τεχνητά χρώματα.

Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε ειδικές συσκευασίες δώρων, μεταλλικά αλλά και τα παλιά  βελουδινα χειροποίητα αυγά ζωγραφισμένα στο χέρι (υπάρχει η δυνατότητα να γεμιστούν με ο,τι θέλει ο πελάτης).

Μεγάλη είναι και η ποικιλία από νηστίσιμα προϊόντα ξεκινώντας από τον περίφημο χαλβά από τα Κύργια της Δράμας αλλά και συσκευασμένο χαλβά Κοσμίδη-Γαβρίλη από τη Δραπετσώνα. Νηστίσιμα σοκολατάκια με και χωρίς ζάχαρη, μπάρες δημητριακών, πολίτικα λουκούμια με και χωρίς ζάχαρη, χειροποίητο παστέλι κλασικό και με σοκολάτα υγείας και φυσικά μια απίστευτη ποικιλία σε φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα είναι μερικά από όλα όσα θα βρείτε επισκεπτόμενοι το κατάστημα Ξηρών Καρπών Γεωργούση.

Περισσότερες πληροφορίες

Ξηροί Καρποί Γεωργούση

28ης Οκτωβρίου 4 και Διονύσου 10, Μαρούσι

Τηλ: 210-8053953

Share