Κερδίστε δώρο τρία ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το maroussi–news και το Travelscope!

Την ευκαιρία να ταξιδέψουν δωρεάν στο νησί τους για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου ή για το Πάσχα δίνει το Travelscope σε τρεις αναγνώστες του maroussi – news.

Συγκεκριμένα, τo Travelscope προσφέρει δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο οικονομικής θέσης απλής μετάβασης για οποιοδήποτε νησί σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του maroussi – news που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στο post του διαγωνισμού στη σελίδα του maroussi-news στο facebook, like στη σελίδα Travelscope και γράψτε στα σχόλια το όνομα του νησιού που θέλετε να ταξιδέψετε μαζί με τον αγαπημένο λόγο που σας αρέσει αυτό το νησί!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 12 Μαρτίου και οι τρεις τυχεροί νικητές θα προκύψουν από ηλεκτρονική κλήρωση με ειδικό λογισμικό. Οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο στο post του διαγωνισμού. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του maroussi-news.

Επίσης, για τους αναγνώστες του maroussi – news προσφέρεται έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του site Travelscope . Συγκεκριμένα για πρόγραμμα του εξωτερικού το κάθε άτομο θα έχει έκπτωση 15 ευρώ και για εκδρομή ή κράτηση ξενοδοχείου στην Ελλάδα 10 ευρώ .

Share