Καραμέρος: “Θα ασκήσουμε υπευθυνη εποικοδομητική και γόνιμη αντιπολίτευση”

Ο επικεφαλής του συνδυασμού #ΕνωμένοΜαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, προχώρησε σε δήλωση κατά την συνεδρίαση του πρώτου δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου, τονίζοντας πως δε θα δώσει ούτε μια ημέρα πίστωσης χρόνου για κρίσιμα ζητήματα της πόλης, ενώ έκανε λόγο για υπευθυνη εποικοδομητική και γόνιμη αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η δήλωση:

Πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου σήμερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου και σε όλα τα μέλη του συμβουλίου. Πρότασή μας για τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου που έγινε ευρύτατα αποδεκτή, είναι ο Κώστας Βλάχος.
Το #ΕνωμένοΜαρούσι θα ασκήσει υπευθυνη εποικοδομητική και γόνιμη αντιπολίτευση και με τα δέκα μέλη του, αλλά δεν θα δώσει ούτε μία ημέρα πίστωσης χρόνου για κρίσιμα ζητήματα της πόλης δεδομένου ότι η νέα διοίκηση Αμπατζόγλου εξολοκλήρου αποτελείται από μέλη της προηγούμενης!
Δεν μιλάμε δηλαδή για μία νέα εποχή αλλά για «μία από τα ίδια» και ο νέος Δήμαρχος έχει πλέον το βάρος και την ευθύνη να αποδείξει το αντίθετο.
Για τις δε συμπράξεις των παρατάξεων Βραχνού, Νικολαράκου, Ρώτα, ο χρόνος θα δείξει αν αποτελούν προϊόν συναίνεσης ή πολιτικής συναλλαγής και προαναγγελθείσα συγχώνευση που ακυρώνει στην πράξη την βούληση όσων τους έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο για απαλλαγή από την παλιά διοίκηση που τελικά συνεχίζει ως είχε. Ας ελπίσουμε ότι οι Μαρουσιώτες δεν θα πέσουν θυματα μιας κομματικής ψήφου που κυριάρχησε τον Μάιο αλλά θα υπηρετηθούν με διαφάνεια και σεμνότητα από τη νέα διοίκηση.
Το @Ενωμένο Μαρούσι θα εκπροσωπήσει όλους τους δημότες που θέλουν το καλό της πόλης είτε το στήριξαν στις εκλογές είτε όχι , καθώς αποτελεί τη μόνη σοβαρή εναλλακτική για το Μαρούσι.

Πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου σήμερα.Εύχομαι καλή επιτυχία στον Δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου…

Gepostet von Γιώργος Καραμέρος am Sonntag, 1. September 2019

Share