«ΚΑΛΥΨΩ» : Ενημερωτική εσπερίδα με θέμα «Η Ψωρίαση στη Ζωή μας» στο Μαρούσι

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ» διοργανώνει, ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Η Ψωρίαση στη Ζωή μας», το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μαρούσι ( Βασ.Σοφίας 9 και Δημ.Μόσχα), με ελεύθερη είσοδο.

Στην εσπερίδα θα μιλήσουν οι: Θεογνωσία Βέργου (Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος), Μελίνα Σκούφου (Συντονίστρια ομάδων ψυχικής και σωματικής έκφρασης ΚΑΛΥΨΩ) και ο πρόεδρος του ΚΑΛΥΨΩ, Κώστας Λούμος.

Η δράση του ΚΑΛΥΨΩ αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και στην κάλυψη των αναγκών τους, καθώς και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με την παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης και υποστήριξης.

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» είναι ο μοναδικός ενεργός μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα για την ψωρίαση. Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Μέσα από τις δράσεις αυτές, τα μέλη έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να αναπτύξουν διαπροσωπικές σχέσεις, ως άτομα που τα συνδέει μία κοινή νόσος. Επιπλέον η ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω εκδηλώσεων, σεμιναρίων και παροχής έντυπου υλικού ώστε να ενημερωθούν για τη φύση της νόσου και τις θεραπευτικές προσεγγίσεις.

 

Share